Ime i prezime na serveru:fluffy_sanchez
Koje ste godište:2007
Koliko dugo igrate SAMP:3 godina
Da li znate pravila za Admine:da ko pjesmu
Koliko dnevno možete biti aktivni:koliko mi mama odobri saim se kad god pozelim
Da li posedujete TS3 (slušalice,mikrofon):da
Da li posedujete program za snimanje(NPR;Bandicam-Fraps):Obs
Zasto zelite da budete Admin na Atlanta RolePlay?:Jer cu biti najbolji
1. Konkursom potvrđujem da se neću žaliti na VOĐE pre konsultacije sa Adminom level 5 i više, a ukoliko to učinim, snosiću posledice skidanja Admin pozicije! [DA/NE] :DA
2. Konkursom potvrđujem da neću tražiti vraćanje VIP ranka (ako ga imam) u slučaju ostavke ili skidanja Admin pozicije [DA/NE]:DA
3. Konkursom prihvatam brisanje duplog accounta privremeno dok sam Admin, ukoliko ga imam. Takođe u koliko Vas uhvatimo da igrate na drugom accountu/posedujete ga a niste prijavili, brise vam se drugi acc i skida Admin. Slazete li se? [DA/NE]:DA
Ime i prezime na serveru:fluffy_sanchez
Koje ste godište:2007
Koliko dugo igrate SAMP:3 godina
Da li znate pravila za Admine:da ko pjesmu
Koliko dnevno možete biti aktivni:koliko mi mama odobri saim se kad god pozelim
Da li posedujete TS3 (slušalice,mikrofon):da
Da li posedujete program za snimanje(NPR;Bandicam-Fraps):Obs
Zasto zelite da budete Admin na Atlanta RolePlay?:Jer cu biti najbolji
1. Konkursom potvrđujem da se neću žaliti na VOĐE pre konsultacije sa Adminom level 5 i više, a ukoliko to učinim, snosiću posledice skidanja Admin pozicije! [DA/NE] :DA
2. Konkursom potvrđujem da neću tražiti vraćanje VIP ranka (ako ga imam) u slučaju ostavke ili skidanja Admin pozicije [DA/NE]:DA
3. Konkursom prihvatam brisanje duplog accounta privremeno dok sam Admin, ukoliko ga imam. Takođe u koliko Vas uhvatimo da igrate na drugom accountu/posedujete ga a niste prijavili, brise vam se drugi acc i skida Admin. Slazete li se? [DA/NE]:DA